woensdag, februari 26

Did I Mention I Love You? - Estelle Maskame

Did I Mention I Love You? - Estelle Maskame


Omschrijving

Als Eden Munro besluit om de zomer door te brengen bij haar vader aan de kust van California, heeft ze geen idee van wat haar te wachten staat. Sinds de scheiding van haar ouders heeft ze haar vader al drie jaar niet gezien. Inmiddels heeft hij een compleet nieuw gezin, inclusief drie nieuwe stiefbroers voor Eden. De oudste is de rebelse Tyler, die opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag: totaal het tegenovergestelde van Eden.


En toch... trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet - hij is haar stiefbroer. Bovendien heeft Tyler een vriendin en is er een andere jongen die zijn zinnen heeft gezet op Eden. Maar hoelang kunnen Tyler en Eden hun liefde voor elkaar blijven ontkennen? 


Recensie 

In het begin was het boek wat traag en was het soms moeilijk om de personages uit elkaar te houden. Maar als je over de 100 pag. was dan is het een leuk boek die vlot leest. 
Het boek sprak me ook aan dat het geen love triangle verhaal is maar een verhaal over verboden liefde.
Estelle zorgt ervoor dat je Tyler in het begin haat maar naarmate je hem beter leert kennen in het verhaal dat je hem begrijpt. 
Ik vond het wel jammer dat ze de relatie niet zo verdiept heeft tussen Eden en haar andere stiefbroers. Ze heeft bijna geen contact met haar andere broers.
Het was een leuk boek om te lezen, maar ik ik heb niet de neiging om deel twee onmiddellijk te lezen.
⭐⭐⭐,5



ISBN: 978 90 488 3475 4
Pagina's: 398
Uitgeverij: Uitgevrij Moon
Vertaald door: Sabine Mutsaers 
Oorspronkelijke titel: Did I Mention I Love You?




Instagram: https://www.instagram.com/living_in_books_be/?hl=nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten