zondag, januari 5

I See London I See France - Sarah Mlynowski

I See London I See France - Sarah Mlynowski


Samenvatting

De negentienjarige Sydney heeft de perfecte zomer uitgestippeld. Samen met haar beste vriendin Leela gaat ze vier en een halve week door Europa reizen; selfies maken bij de Eiffeltoren, gelato eten en met très leuke jongens zoenen. Wat echter niet in haar reisplan past, is dat ze Leela's ex-vriendje tegenkomen in het vliegtuig. Dat ze als een blok valt voor zijn knappe vriend, of dat ze via appjes moet waken over haar moeders verslechterende gezondheid.
 
Terwijl Sydney zigzagt door Nederland, Zwitserland, Italië en Frankrijk, zal ze moeten leren wanneer ze moet vasthouden, wanneer ze moet loslaten en wanneer ze het water in moet springen (met alleen een stippeltjesonderbroek aan).


Review

Ik ben al op veel plaatsten geweest waar Sydney en Leela ook waren, wat het leuk maakt om dit te lezen omdat ik de plaatsen ken. 
Het was ook leuk dat je soms te horen kreeg wat er bij haar thuis afspeelde en had graag daar meer over willen lezen. 

Wat ik minder vond aan het boek is: Welke slechte vriendin Leela is, Sydney heeft de volledige reis geplant en Leela verandert bijna alles, je kunt zien dat het Sydney stoort, maar ze stemt toch in omdat ze wilt dat haar vriendin gelukkig is en niet meer zal piekeren over haar ex-vriend.

Maar ik vond dit geen saai boek om te lezen, ze komen zoveel tegen dat er bijna nooit een saai stuk in zit. De Jackson gedeelte was ook leuk om te lezen.

Dit boek is perfect om te lezen als je op vakantie bent.

⭐⭐⭐,5

Instagram: https://www.instagram.com/living_in_books_be/?hl=nl
Bookish merch: https://teespring.com/stores/livinginbooksbe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten